5 Eylül 2012 Çarşamba

Oktay Usta Kavun İçinde Ananaslı Parfe

Oktay Usta yemek tarifleri püf noktaları
Kavun İçinde Ananaslı Parfe
Kavun İçinde Ananaslı Parfe

MALZEMELER:


  • 2 kavun
  • 1 ananas
  • 1 pk. toz şanti
  • 1,5 su b. süt
  • 1 çay b. toz şeker
  • 1 pk. yulaflı bisküvi
  • 1 çay b. ceviz



HAZIRLANIŞI

Ananası soyuyoruz ve içini küçük küp şeklinde doğruyoruz. Tavaya ananası ve şekeri ilave ediyoruz. Beraber pişirdikten sonra soğutuyoruz. Şantiyi sütle köpürtüyoruz. İçine kırılmış ceviz ve bisküvileri koyuyoruz. Pişirilmiş ananası da ilave edip karıştırıyoruz.

Kavunların içlerini boşaltıyoruz. Hazırladığımız karışımı kavunların içine dolduruyoruz ve bir gece buzlukta bekletip ertesi gün servis ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder